Estland nästa,

Heeeej!!
Åh vad jag har saknat att skriva här!!! Min dator är fortfarande inte igång, så jag får passa på att skriva på brorsans när han inte är hemma, och det är inte ofta. Han sitter som fastklistrad vid sin dator, men nu är kan på träning.

Jag har varit på jättebra humör, men tyvärr har jag inte skött ätandet. Jag sköter mig någon dag och så går det tillbaka tre dagar. Den 2a februari öppnar en ätstörningsklinik här bredvid oss. Kanske tar och ringer dit. Får se.

Idag är det en bra dag. Jag har tränat tidigt på morgonen, vilket jag är stolt över hehe Den kommande veckan kommer att bli super tror jag =) Det ska komma utbytesstudenter hit från Estland. En av tjejerna ska bo här hos mig. Hon ska få mitt rum. Men vi kommer nästan aldrig att vara hemma. Vi har planerat så mycket grejer med klassen, så att dagarna är fulla från dag till morgon! Vi ska bl.a. till Cyber town och på karaoke kväll. Längtar men ändå inte.

 Jag vet inte hur det kommer bli med skiten och så. Känns lite jobbigt. Men det jobbigaste är nog att träffa alla nya människor och göra massa aktiviteter. Hur ska jag förklara.... Jag vill inte visa mig. Jag vill inte att de ska se mig. Jag är rädd för vad de kommer att tycka. Mitt självförtroende är inte på topp nu precis. Speciellt inte när det gäller min kropp. I julas gick jag ner 5 kg, för att allt gick så bra och jag var mycket nära den kroppen jag vill ha. Men när skolan började vände det hela och jag la på mig 4 kg. uuush!! Men nu ska jag inte tänka på det. Idag är det som sagt en bra dag =D

Ha en fin helg!
Kramar
Anita


Teknink är inte min grej,

Hej alla,
Nej, jag har inte rymt från bloggen. Jag har saknat den väldigt mycket. Saknat att bara kunna skriva av mig. Men min dator la av i lördags. Eller det är laddaren som krånglar, så nu är batteriet dött. Måste köpa en ny laddare.

Jag höll tyvärr inte mitt löfte om att sluta hetsäta.  Det varade i två dagar, men sen när helgen kom.. ja, ni förstår. Men jag har inte gett upp. Jag kämpar vidare. Vad vore en kamp utan motstånd. Igår gick det bra och idag verkar det gå bra.
Men jag har tänkt mycket på det här. Alla säger ju att man kan klara det om man har viljan. Men jag känner inte att min vilja är tillräkligt stark. Inte för att jag inte kan, utan för att jag inte vill. Det är klart jag vill bli av med skiten och vara lycklig och allt det där. Men en tanke slog mig... Att någonstans långt innom mig så vågar jag inte lyckas. Jag vågar inte bli "normal" igen. Bulimin har blivit som ett skydd för mig, som en vägg av säkerhet. Ni tycker säkert det låter konstigt. Det är svårt att förklara. Men jag menar att om jag lyckas att bli av med skiten. Tänk om jag fortfarande inte känner mig nöjd, lycklig. Jag kommer känna mig helt misslyckad då, inte veta vad som är fel. Att ha ett namn på sitt problem är bättre än att inte veta alls. Ungefär så.. Så för att blöi av med skiten måste jag först bli av med min rädsla. Rädslan om en inte perfekt framtid. Jag ska jobba på det.

Nu ska det pluggas och sen ska jag träna.
Kram på er!
Anita

Härlig lördagsmorgon,

God morgon, eller ska man säga eftermiddag (?) haha.

Vaknade upp till en helt underbar morgon. Satte på lite skön musik och låg kvar i sängen en stund. Tankar och funderingar snurrade runt i mitt huvud. Det var bara positiva tankar, härliga minnen och bilder av en ljus framtid. Första gången på länge. Mycket länge. Jag älskade det. Jag hade saknat det.

Gick upp och satte mig en stund med familjen. Jag klagar mycket här i bloggen, det vet jag. Men fyfan vad jag är lyckligt lottad egentligen. Mina föräldrar kanske är strängare än andra i vissa lägen. Men de är de mest underbaraste och kärleksfullaste föräldrar jag träffat. De skulle göra allt för mig och min bror. Allt. Det finns inga gränser för dem. och i de stunderna då jag inser det känner jag mig så töntig som bryr mig om allt annat. Jag har allt jag behöver här...

Efter en stund med familjen åkte lillebror till träningen, pappa satte sig för att betala räkningar, mamma började laga mat och städa och jag gjorde den godaste smoothien på länge (ananas, papaya, mango, linfrön och vaniljyoghurt) och satte mig för att plugga fysik. Självklart måste jag in på bloggen innan fysiken haha. Men nu ska jag börja med den.

Det här kommer bli en lyckad dag för mig. Hoppas ni får en med!

Kramar
Anita


Shopping galen,

Idag är det en bra dag och jag är på topp. Vad händer då? jo, jag måste shoppa hahah. Så jag sprang förbi centrum en snabbis efter skolan. Såå onödigt haha Men jag var tvungen. Från ett beroende till ett annat hahah

Det här släpade jag hem..

Till mina kära smoothies! mmmmm..


Oversize T-shirt, Väska med axelband, Bästa ansiktskrämen..

Jag ville ha lite till, men någonstans måste man sätta stop. Men kan inte sluta tänka på det, så jag får springa ner till centrum imorgon hahaha

Va hos en kompis på förfest nu. Jag vill ut jag me!!!! åååå vill festa!! Men när man har mina föräldrar så går det inte. Jag fyllde 18 i september och har lyckats komma ut 3 gånger. whf! Mina vänner är ute varje helg, fredag och lördag. åååh! Hatar att mina föräldrar ska vara så himla överbeskyddande! Visst de älskar mig och vill inte att jag ska råka illa ut. Men ibland blir det bara fööör mycket! Ska försöka komma ut nästa helg.

Vad har ni för er denna fredag?

Kramar
Anita


This is me.

Idag känner jag mig glad och pigg och... ja allt är positivt. Och när jag har en bra dag så känner jag mig självsäker me.
Jag har inte lagt ut bilder på mig tidigare, dels för att jag skriver saker jag inte vill att alla ska veta, mina vänner och min familj vet inte allt som pågår i mitt liv och det skulle inte vara så kul om de råka komma in på bloggen och kände igen mig, men också för att jag inte vågat.. eller vågat.. jag tyckte jag va ful och så.. Men idag är det en bra dag och mitt självförtroende är på topp, så jag tänkte vara lite modig... så här kommer jag hahaha Kanske låter mesigt, men för mig är det en big deal.

 
Så här såg jag ut på nyår. Hade den ljusare hårfärg då.
Inte så bra bild, men hade inga bättre på datorn nu.

Nu ska jag gå ner till skolan. Hade en lektion på 30min kl 9.05 och nu ska jag tillbaka dit för en lektion till. Hatar håltimmar.

Ha det så bra sötisar!
Kramar
Anita


Happy day,

Vilken härlig dag det har varit idag. Inga problem... helt underbar!

Jag höll mig borta från godispåsen hahaha. och istället drack jag världens godaste smoothie, med bär linfrön och yoghurt. Men den här gången tog jag vanilj naturell lätt yoghurt, så himla gott!! Pröva nu. Det bästa med smoothie är att jag inte känner för att hetsäta efter att ha druckit dem, till skilnad från annan mat eller dryck. Älskar dem!

Va precis och körde ett medel spinning pass på friskis. Jobbigaste passet på länge!! wooohoo Så himlaa skööönt! Love it! Nu är jag happy happy! haha Ska hoppa in i duschen nu. Men först ska ni få en låt att lyssna på. Jag älskar den. Hur nere eller deppig jag än kan vara så blir jag alltid glad när jag hör den.. Lyssna HÄR!!


Ha en bra kväll nu!
Kramar
Anita

Dag 1,

Jag va hos skolsköterskan tidigare idag. Jag hade planerat allt jag skulle säga. Jag skulle berätta allt, hur jag haft det, hur jag vill att det ska bli och hur jag tror att det kommer att bli. Men jag fick inte ett enda ord sagt. Inte för att jag inte vågade säga något eller för att jag inte ville. Hon lät mig inte! det var som om hon bara ville bli av med mig. Hon frågade hur det hade gått först. Jag förklarar att det gick bra under lovet men att all skit kom tillbaka så fort skolan började närma sig. Jag skulle precis börja förklara hur jag kände och vad jag tänkte och förklara hur mina dagar kunde se ut. Men då avbröt hon och tyckte att vi skulle sätta ett datum för möte med min mamma. Hon tog fram sin kalender valde ett datum och tid. Fan va nervöst. Vad ska jag säga till mamma? Hon har ju ingen aning. uuussh. Sen så gav hon mig massa nummer till ätstörningskliniken på Löwenströmska sjukhuset. Sen va det klart. Jahaa...okej. Kvinnan lät mig inte säga ett ord till. Är det inte meningen att jag ska berätta vad som är fel så att vi kan fixa det?

Jaja, jag kör på iaf. Jag försöker själv innan jag ringer de där numren jag fick. Jag mår bra såhär långt iaf. =) Visst jag vet att det finns en stor godispåse i skåpet och jag vill inget annat än att äta upp allt. Allt i min kropp säger till mig att hämta den där påsen. Mina tankar koncentrerar sig bara på den där påsen. Men jag vet att jag bara lurar mig själv och den här gången ska jag inte gå med på det. Jag ska vara stark!

Ska försöka få lite fysik gjort och sen ska jag träna idag =D Idag måste jag ta mig dit. Har saknat det!
Vad gör ni?

Kramar
Anita


Nedräkningen har börjat,

Om 19 timmar är jag fri. Då är den jobbiga skoldagen över, och jag kan fokusera på de kommande dagarna. Har pluggat hela dagen idag. Hade ett sam/ekonomi prov idag (det gick ganska bra) så jag hade inte läst någon biologi alls. Jag har biologiprov imorgon. Lycka till Anita.... Jag kan ingenting. Har läst och försökt banka in fakta som en galning, men det funkar så klart inte. Men om 19 timmar... då är allting bra! Då kan jag pusta ut, gå hem och läsa lite fysik. Har ett fysikprov nästa torsdag, så jag måste börja läsa i tid. Sen ska jag äntligen få träna!!! Har inte hunnit träna på mer än en vecka.. Eller ska jag vara ärlig så har jag haft tid, jag har bara inte haft lust. Eller jag har haft lust, men när man äter så mycket så känner man sig bara som en stor degklump och då orkar man inte ta sig till träningen. Då vill man bara ligga med sin ångest och tycka synd om sig själv. Men inget sånt mer! =) Jag har saknat att träna. Jag ska gå på härlig spinning imorgon.. wiipiii.

Vet inte vad jag ska göra nu. Har hur mycket biologi som helst att lära in, men jag orkar inte mer .Orkar verkligen inte! Vill bara ligga i min sköna stora säng och sova. drömma om mitt paradis. Vakna härligt utvilad och inte av väckarklockans ljud. om det ändå kunde va så... haha omöjligt!

nu ska jag försöka läsa lite till om blodomloppet och vattenbalansen. tveksamt att jag får in något i huvudet, men värt ett försök är det =)

En sak till bara. Jag hatar ju att prata framför människor, speciellt om jag ska försöka förklara något. Det spelar ingen roll om det är 4000 personer som lyssnar eller en. Det är lika obehagligt att försöka uttrycka sig rätt. Men det värsta jag vet är att läsa högt. Fyfaan vad jag hatar det. Förr när vi hade högläsning i skolan började jag darra, svettas och fick världens ångest. Redan innan lektionen börjat, redan kvällen innan oroade jag mig för högläsningen. Det värsta jag vet!! Men det var hur länge sen som helst som vi läste högt. Men idag, från ingenstans delar svenskläraren ut häften med gammal mini svenska text och ber mig börja läsa högt. Panik. Jag börjar läsa... Det går bra. Men så blir jag stressad helt plötsligt. Texten tar aldrig slut. stycket tar aldrig slut. Jag läser och läser och läser. Det tog aldrig slut. Jag läser snabbare och snabbare. Panik. Sen så börjar alla helt plötsligt att skratta. Jag stannar upp. Jag hade sagt: Familjens tunga bröd. Det skulle vara: Familjens tunga börd. hahah Sen så insåg jag att det inte var så farligt, det där med högläsning. Det värsta som kan hända är att jag läser fel. Det gjorde jag, och det var inte så farligt. Men ändå dunkar mitt hjärta extra snabbt när jag tänker på högläsning hehe. Finns det något ni blir extra nervösa inför?

Hej på er!
Anita


Nu kör jag..

Innan jag startade denna blogg så kändes allt så hopplöst. Som om jag var den enda med mina problem och som om jag aldrig kunde komma ur dem. Jag satt bara fast. Med hopp om att hitta stöd och kunna stödja andra människor startade jag bloggen. Det har gått bättre än förväntat. När jag såg att det fanns människor där ute som kände likadant, människor som brydde sig, människor  som hade klarat kampen blev jag så otroligt rörd. Tårarna kunde inte sluta rinna. Jag var inte ensam och det fanns hopp om bättre dagar.

Även om jag under tiden har mötts av massor med bakslag och besvikelser (av mig själv) har jag tagit stora steg som jag har er att tacka för. Genom stödet tog jag mig ur en lättare depression, den tiden då jag alltid satt själv i mörkret och inte ville annat än att försvinna, och även lyckats få upp självförtroendet en del. Visst hetsäter jag fortfarande nu, men jag har slutat att göra av med intaget genom påtvingning som att spy eller ta laxeringsmedel. Under tre veckors period upphörde hetsätningarna med, vilket var ett stort framsteg. Jag hade inte klarat att hålla mig borta i en hel dag på två år. Så nu vet jag att jag kan. att det finns en möjlighet. Och nu tänker jag ta ansvar. Ta slut på ångesten.

Har flera gånger tänkt såhär och funnit mig vid toalettringen två timmar senare. Men jag måste försöka igen. Inte ge upp. Den här gången vill jag lyckas. Jag vill verkligen. det har varit två riktiga skitveckor nu bara fyllda med ångest. Men jag ser fram emot det kommande. För nu kör jag! Imorgon ska jag på besök hos skolsköterskan med. Då ska jag våga berätta allt där me.

Skriver det här och tycker att jag borde känna mig ledsen över det jag går igenom. Men jag känner faktiskt glad nu. Längtar till den dagen jag kan säga att jag mår riktigt bra och ser fram emot att jobba mig upp dit. Nu vet jag att jag menar alvar. Nu känns det som om jag menar alvar. Nu ska skiten bort! Tack till er alla!

Kramar
Anita


Kan det inte bara vara helg nu?!

Jag har pluggat hela dagen idag. ushh!! Från 14 till 21. Jag har sam/ekonomi prov imorgon och en fet svenska läxa på det. Men jag får skylla mig själv. Jag är en sista-dagen-pluggare. Hur jag än gör, hur mycket jag än säger och lovar mig själv att jag ska plugga i tid... det blir alltid dagen innan. Måste läsa igenom allt nu igen. Jag har så svårt att få in fakta och världens sämsta minne. Vad kan man göra åt det? Kan man få bättre minne?

Inte nog me det så har jag ett biologi prov på torsdag. Har jag ens öppnat böckerna? Nej, så klart inte. hahah det får bli sträckläsning imorgon. Det värsta är att jag klarar mig med hyfsade betyg iaf. undra hur det skulle vara om jag verkligen pluggade i tid. bläää ångest för att jag inte pluggar!

Om ni undrar hur det gick med maten så blev det som jag inte ville. Jag åt lite och kunde inte sluta. Mår riktigt illa nu. fyy. Vet inte vad jag har stoppat i mig. Allt från mackor till choklad till russin. Hur fan kan jag få i mig så mycket. Fattar bara inte. Uuuushh!! Nu kommer ångesten!

Imorgon är en ny dag och jag får väl kämpa vidare då. Men det är inte nu som ångesten är som värst. Det är alltid dagen efter. då man ska upp och sätta på sig kläder och gå ut. Fyfan vad jag mår dåligt då. Hade inte varit för provet så hade jag nog inte gått till skolan imorgon. Jag vill ha en paus!! Jag behöver en paus. Jag klarar inte av att stoppa det här när jag går i skolan. Det är ju skolan som utlöser allt. Det är som att sluta röka när man bor i en cigarettfabrik. Jag behöver en paus. Bara få ligga hemma. Göra det som jag vill och ta det lungt. Det gick ju så bra på jullovet. längtar tillbaka.
Men jag ska kämpa vidare. Kan inte bara hoppa av skolan nu när det är några månader kvar haha aldrig!

Det har blivit så jobbigt alltihop. Förr va det bara att gå till skolan. Men så blev de massa småsaker också. Jag blir stressad av att behöva ringa ett samtal till någon. Jag blir stressad av att mamma ber mig sätta på ugnen eller att köpa ett mjölkpaket på vägen hem. Jag blir stressad när läraren ber mig ge en elev en lapp. Jag blir stressad av allt!! Små saker som stora. Så får jag massa me ångest med. Jag fattar inte! Hur kan de va såhär. Jag tycker till och med att det är jobbigt och stressigt att ta en fika med vännerna. Allt är bara jobbigt. Det är som om jag bara skulle behöva ligga i sängen i två månader.

På torsdag har jag återbesök hos skolsystern. Hur ska det gå? Skäms att behöva berätta att jag misslyckats igen. Hon som trodde allt gick så bra. Jag vill bara inte att det ska bli så stor grej av det. Att det ska blandas in psykologer och sjukgymnaster som hon föreslog första gången jag träffade henne.  "ja då är det vuxenpsykiatrin som gäller." VUXENPSYKIATRIN?!!???!!? Vaah?! vänta lite nu. Jag har precis erkänt mitt problem. skräm inte i väg mig nu med att använda såna ord. haha Jag har ätstörningar, inte någon psykos. Men kanske är det psykiatrin som gäller för att bli bättre... Men det vill jag inte. Det verkar vara så alvarligt det där med psykiatri. Även om jag vet att det inte är så, jag läser ju psykologi och vet hur vanligt det är med psykologer och så.. Men iaf.. Jag vill inte. Jag vill inte för att då måste mina föräldrar få reda på det. Det vill jag inte bara! Jag vill inte göra dem besvikna. uuushh! Ångest!

Nu ska jag läsa lite till provet och försöka glömma all skit bara, vilket är omöjligt!
Hoppas ni har det bättre.

Kram
Anita


Tävla hos Oksana,

Nu har Oksana en tävling på sin blogg. Finfina priser kan man vinna =)

Bilder på prisen från Oksanas blogg:

Sarah Jessica Parker parfymen


Ögonskugga från BodyShop!

In på bloggen och tävla nu =) Klicka HÄR.

Rädd för mig själv,

Jag har precis kommit hem från skolan där jag haft en lektion bara. Men jag är ändå så trött och jag känner mig så svag i kroppen. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna och jag kämpar för att förflytta fingrarna över tangentbordet. Jag är så hungrig och jag har inte ätit på hela dagen. Det gör ont. Men jag vågar inte äta. Jag vet att så fort jag stoppar något i munnen kommer jag inte att kunna sluta. Det finns liksom inget stop för mig efter starten.

Jag vet att det är dåligt. Jag vet att jag till slut inte kommer kunna hålla mig längre och då bara äta en massa mer. Jag vet att jag inte kommer kunna plugga nu, vilket jag måste, om jag inte äter. Men jag vågar inte. Jag är rädd för vad som kommer efter...

ska försöka göra en smoothie. Det brukar gå bra då.

Kram på er
Anita

Tre steg fram och två tillbaka,

Jag har inte skrivit på länge nu. Det är inte för att jag inte tycker om att skriva eller för att jag har haft annat för mig. När jag startade bloggen lovade jag mig själv att bara skriva sanningen. Men jag skäms för sanningen och har därför dragit mig från att skriva.

Jag hade ett bra lov. Ett skönt lov utan skiten (att hetsäta). Men när skolan närmade sig började stressen, och när stressen var igång började skiten. Jag kan liksom inte stoppa det. Jag som trodde jag hade det under kontroll. Det va visst inte så. uuuushh! Jag äcklas och jag har ångest. Men mest av allt skäms jag. Jag skäms så otroligt mycket och det svider att behöva skriva det här inlägget. Men jag lovade mig själv.

hoppas ni har haft det bättre.

Kramar
Anita

Kan drömmar bli sanna?

Nu vill jag inget mer än att vara i min illusion. I lugnet. I friheten. I min drömvärld. Nu vill jag bara kunna ligga själv i solen och läsa en bra bok. Ränsa mina tankar. Fly från verkligheten. Jag vill somna och vakna upp till en värld där man inte behöver oroa sig för morgondagen, en värld av lycka och harmoni. Men den finns ju inte. Och tur e ju de. Annars kulle vi inte uppsaktta den. Vi skulle inte ha någonting att drömma om. Något att längta efter. Så som jag längtar nu...

Jag mådde så bra. Men nu...nja.. ja vet inte. Vet inte varför. Man har väl sina dagar.
Imorgon är en ny dag, och jag hoppas på det bästa.

God natt på er.
Kram
Anita


Just so you believe me,


Jag kan allt om depressioner,

Plugg, plugg och mera plugg. Det beskriver min dag ganska bra. Tre psykologi uppgifter klara, varav en uppsats om depressioner. Han lite arabiska med. Har prov imorgon. blä.

Det här är ingen modeblogg. Men jag måste visa. När jag blir stessad så shoppar jag. Byxor/jeans/leggins (gråsvarta) och en oversize kort stickad tröja från veromoda. Fick med en duk/sjal (titta inte på min obäddade säng!)



De senaste kvällarna har jag vaknat upp vid kl 3. sen har jag bara legat i sängen till ungefär kl 6 och inte kunnat somna om. Under tiden känns det so om min hjärna bearbetar alla händelser, allt jag hört, allt jag sagt, allt jag sett, allt! Mina tankar går bara runt runt runt. Ingenting hänger ihop. Bilder flashar förbi, olika ljud smälter samman och olika diskussioner spelas upp. Det går liksom inte att stoppa. min hjärna vägrar att stå still. Obehagligt. Jag vet att hjärnan sorterar all fakta och alla händelser man varit med om på dagen medans man sover. Den slänger bort onödiga grejer och sparar det viktiga. Men då ska man fan ändå sova. Det ska ju inte vända när jag ligger vaken. Har det hänt er? att ni inte kan få stopp på hjärnan. Som om den talar i tungor.... lever ett eget liv..
Jag gör ett till försök ikväll.

Är helt slut. Måste upp tidigt imorgon för att hinna plugga på arabiskan.
Nu ska jag låta min hjärna leva sitt nattliv... ställa om.
God natt

Kram
Anita

Obsession,

Alltså när jag fastnar för en låt är det kört för alla i min omgivning. Det spelar ingen roll om de har öronproppar eller om de bor på andra sidan gatan. De kommer få höra mig sjunga den låten. Dela dagen lång. I rummet. i köket, på toan, i duschen, på vägen till skolan, i centrum, på lektionerna.. ja överallt. Det går bara inte att vara tyst. Och skulle jag vara tvungen att hålla tyst någon stund, typ i kyrkan, så sjunger jag på låten inombords. När jag ska sova så nynnar jag på låten tills jag somnat. Jag tycker synd om min blivande man. Haha Jag måste varna honom.

Idag är det The Potbelleez - Don't Hold Back som spelas i huvudet på mig.
Det roligaste är att vi har små fönster i toaletten. När jag har mitt öppet och grannen har sitt öppet hör vi varandra. Mitt är alltid öppet, grannens med. Jag sjunger som högst på toan och i duschen. Ja.. ni kan ju dra slutsatserna själva.
Sorry grannen.. men det är ju alltid lite trevligare att gå på toa när man får höra musik.. eller vad tycker ni? haha

Jag är supertrött nu. Måste vila stämbanden inför morgondagens sång.
God Natt på er.

Kram
Anita

Do you like my style baby?

På väg till skolan. Lite dyster och har ont i magen. Tittar upp... woooow. Kunde inte bli gladare. och vet ni av vad?! Jo en outfit! Jag är så.. jag blir glad när jag ser människor med coola kläder hehe weard I know!

Ne men den här killen va bara för bra! Han skulle ut och springa. Han hade svarta tights, sånna som är till för att springa i, och en lila vindjacka. Till det hade ett absolut måste... ja den lila mössan med boll på. Kan ni föreställa er det? vaah?! underbart! Hahaha fyfaan va jag älskar det! haha Den människan vill jag känna.

Det finns så många människor med helt fantastiska stilar. annorlunda. sånna som sticker ut. sånna man (jag) blir glad av. Jag är lite på den rockiga sidan. Ett par jeans och en häftig t-shirt. gärna oversize. me love! Skinnjacka och en FET halsduk. På fötterna ska det vara nikes basketsneakers. That's moi. Lite tråkigt ibland, men jag är inte sån som sticker ut så mycket. Respekt till dem som gör det dock!

Det blev ingen träning idag =( magen sa ifrån. Men nu är det bra igen. =)

Kram
Anita


Och jag ska kalla mig ett ColdPlay fan!

På NRJ har de en tävling där man kan vinna två biljetter till The Killers konsert i New York. Det man ska göra är att ringa in när man hör The Killers låt Human och bli samtal 21.


Jag brukar aldrig tävla när det gäller sånt. Men när det gäller The Killers är det en annan grej. Jag står i köket och hör låten börja spelas i rummet. Jag springer till telefonen och ringer. De svarar. Jag blir mållös haha

- Mickaela
- eeh..Hej, är det NRJ?
- Ja
- Jag skulle bara.... eh.. The Killers låten som spelas.
- Ja fast det är ju ColdPlay som spelas nu

 Jag lyssnar... oh shit det är ju viva la vida.

- Haha oj då... De lät så lika.
- ja det är många som ringer fel.
- Okej, eeh herrå.
- Hej då.

Hahahahahah fyfaaan va pinsamt. Tur att de inte sänder sånt! haha

Låter det lika?
Human
Viva la vida


Hahaha neej (eller?) .. jag va nog på andra tankar då bara.

Det goda livet på landet,

Har haft en lektion idag och nu  är jag hemma igen. Börjar inte nästa lektion förs än 14.40, det är ju tur att jag bor nära skolan.

Min första lektion var filosofi. Det var min första filosofilektion ever. Me like. Längtar tills vi sätter igång på riktigt. ska bli så kul. Idag gjorde vi inte så mycket mer än att gå igenom de kommande lektionerna och en kort illusion...

Blunda och tänk på en plats du helst skulle vilja vara på just nu. Du får fantisera hur mycket du vill. Vart är du? Vad är det som är annorlunda där? Vad gör du och vad slipper du göra? Hur ser du ut och alla andra? Fantisera bara. Skapa en illusion.

Jag blundade och jag kom till ett (i mina tankar) underbart ställe. Där skulle jag vilja vara nu.
Jag kom till en fin stuga ute på landet. Där fanns inga problem och inga bekymmer. Det var ett tyst och lugnt ställe. Solen lyste svagt och sjön glittrade. Jag kunde höra fåglarna kvittra och träden var gröna. Där var jag med den person jag älskar som mest, den person jag ska spendera resten av livet med. Vi njöt av tystnaden och ensamheten. På en stor grön gräsmatta växte det vackra blommor och vi satt i våra solstolar med en kall dricka. Vi var långt ifrån storstaden, långt ifrån allt liv. Bakom stugan fanns en stor vacker skog och på andra sidan skogen fanns alla andra människor. Men när vi va på vår sida av skogen kunde ingen störa oss. Där vill jag vara nu, i min illusion.

Längtar till ikväll. Jag ska träna då. Det är det närmsta jag kan komma känslan i min illusion. Pröva blunda ni med. Vad ser ni?

Kram på er!
Anita


Den förlorade dottern,

Okej jag kan inte sova nu. Lite tankar som svävar runt.

Jag sätter mig i bilen efter friskis. Mamma hämtade mig. Jag är helt slut. Grymt pass. Det första hon säger till mig är: Har C fått pengar från skolan för att hon är så duktig?. Och jag tänker: Fan! Jag är körd. C bor under oss, så våra föräldrar är alltid tillsammans. Vad som än händer dem så ska de berätta de för varandra. Så mamma hade fått reda på nyheten genom Cs mamma. Inte ens jag visste om det.

Missförstå mig rätt nu. Jag är superglad för Cs skull och jag är stolt över henne. Hon har jobbat hårt och förtjänar det. Verkligen. Men jag är förtvivlad för min egen skull. Inte för att jag är avundsjuk eller så. Det blir jag inte. Men för att jag måste ta de där blickarna från mina föräldrar. Blickarna som säger: Varför va det inte du som tilldelades stipendiet, varför är du inte tillräckligt bra?. De kanske inte säger det rakt ut, men deras kroppsspråk och blickar säger allt. Man märker det så tydligt.

Jag blir så himla ledsen. Att jag hela tiden måste bevisa mig för dem. Hela tiden tävla med alla andra och om jag inte "vinner" får jag se de där jävla blickarna. Och jag lovar er, ett slag i ansiktet skulle vara tusen gånger bättre än tystnaden och blickarna. De dödar sakta men säkert. Jag hatar att jag inte bara kan få vara mig själv. Jo visst jag kanske inte är världens pluggis och jag kanske inte har MVG i alla ämnen, men jag är fan en bra människa och det tycker jag borde räknas. Bara för att jag inte har det på papper så betyder det inte att det inte finns där.

Jag hatar att alla i släkten, inklusive mina föräldrar, tror att jag kommer gå ut gymnasiet med högsta betyg. Att de tror att jag kommer komma in läkarlinjen i vilket universitet jag vill. Att de tror att jag är värsta underbarnet, med ett IQ på 190. Och jag hatar framför allt att jag inte vågar säga emot, inte vågar säga sanningen. Jag vågar inte säga att jag kommer gå ut med ungefär 17 (av 20,0) i snitt och att jag ska söka till socionomprogrammet och att jag kanske inte kommer in i stockholm. Jag vågar inte säga att jag kommer att gå ut med 2 G och fler VGn än MVGn. Jag vågar inte för att jag inte vill få blickarna. De besvikna blickarna. De som svider som mest.

Jag hatar att jag hela tiden ska känna att jag inte räcker till. Jag hatar att känna mig som en besvikelse. som en olycka. Och jag hatar att ljuga om att jag inte fått tillbaka mina provresultat, när jag egentligen fått tillbaka dem med ett VG. Jag skulle vilja tro att jag kan göra vad jag vill med mitt liv och hur de än slutar så kommer mina förälfrar att vara stolta över mig. Att de inte kommer bli besvikna när jag inte blir läkare. Jag önskar att de inte kommer jämföra mig med alla andra. Med alla andra som blir jurister och andra (i deras ögon) statusfyllda människor. Jag hoppas på att de en dag kommer att förstå att det inte är arbetet jag uppnår utan vad jag är för person som spelar roll. Men jag vet att de inte är så. Jag kommer hela tiden att bli jämförd med andra. Alltid. De där blickarna och suckandet kommer aldrig att ta slut. Även om jag varit med om det sedan förskolan, kommer jag aldrig att vänja mig vid det heller.

Jag ska nog kunna somna nu. Så god natt på er. Och glöm inte att ni duger precis som ni är! Även om det kan vara svårt att tro ibland, så är det så. Det är inte er de är fel på, utan dem. Det är fel på dem som inte kan se hur underbara människor ni egentligen är...de som bara går efter status. Dem tycker jag synd om. De som tror att livet går ut på att bevisa sina förmågor för andra och skryta om det. Så gå efter era hjärtan. Gör det NI vill! Det är då det blir som bäst, det är då ni är som bäst. Och de som inte kan se det, ja de missar något fantastiskt.

God natt mina söta...
Anita

Svara ärligt!

Jag ska på bröllop på lördag. Några vänner till min morbrors familj. Jag känner inte brudparet så bra, träffat dem någon gång på min kusins dop.
Men nu äe problemet klädsel. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Mina vänner och min familj tycker jag ska ha den nedan från Style by stars. Men man kan väl ändå inte ha vitt på bröllop?! De menar att eftersom den är kort och har andra färger på sig så spelar det ingen roll. och så är den lite mer krämvit. Men jag vet inte. Jag tycker inte det går. Eller? Hjälp mig!


Vad tycker ni?

Staket är farliga,

Jag har fått koll på kameran nu. Så japp.. jag har gått runt och tagit vilder hela dagen. haha Nu kör vi...

Dagen började med en smothiee i en mugg haha. Våra stora GodJul-muggar. Ser inte så gott ut kanske, men det va de ;)


Efter skolan va jag bara tvungen att gå förbi centrum. Så klart kan jag inte hålla mig från att köpa något. Det lev ett par jeans/Tights. De ser ut som jeans, men det är typ tigthts. Jag vet, låter konstigt. men de e så sköna och snygga på. Har ett annat par som ser stentvättade ut me.


Sen var det dags för träning. Och så klart gick jag dit (20min) som vanligt och då måste man ha bra musik på mobilen. Tycker inte om den mobilen. Den stängs av när den vill, vibrerar lite då och då. Helt galen. Självklart glömde jag mina vantar =( kallt!


På vägen passerade jag min gamla lågstadieskola, som numera ser ut som ground zero. Borta. Vet inte vad de ska bygga där. Mörkt och läskigt är det alltid på vägen.


Näe man börjar närma sig friskis är hela vägen dit mycket nära en skog. Blää. Hemskt att gå dit själv i mörkret. Men man vänjer sig.


På vägen dit hör jag en kraftig duns. Jag tittar upp och då är det en man som kört in sin bil i ett staket. Bilen rullar sakta tillbaka. Jag var ganska långt borta, så jag börjar gå snabbare för att se om mannen mår bra. Han kliver ur bilen, kollar framsidan (som va helt förstörd) snabbt, hoppar in igen, parkerar ilen och springer allt vad han har in mellan husen. Lät nästan som om han grät eller så kanske han flåsa bara. Han inte fråga om det gick bra. Han sprang som om han var jagad. Stackarn.

Väl framme på friskis körde jag det nya spinning passet, Intensiv. Det va såå jobbit! men till min förvåning klarade jag det. Det var bara massa välbyggda (!) män där och lilla jag haha. Tror jag impade på dem ordenkligt haha.

Ja det här blev ju nästan ett min-dag-i-bilder-inlägg. Annorlunda för att vara jag.
Jag gjorde mer än halva psykologi grejerna idag. Men de försvann självklart. Jag brukar ha sån otur. Det är bara att börja om. bläääää!!

Kramar
Anita

Happy Happy,

Fick ett såå supersött kort och ett sååå snyggt armband i posten idag. Det var från snälla och helt underbra Miss Nilsson! En riktig supertjej som fått mina mörka dagar att verka mindre mörka hehe. Tack så hemskt mycket gumman. Älskar dem!



Armbandet sitter på och kortet står på byrån =) Tusen Taaack Sari!

Kramar
Anita

Girl, interrupted

Starten på den kommande skolterminen gick väl som väntat. Svenska lektion, 3,5 timmars hål och 2,5 timmar lång psykologilektion. Kom precis hem. Utslagen. Trött.

Det här med psykiska sjukdomar är...interessant (?), annorlunda... ja konstigt. Vad ett "fel" i hjärnan kan orsaka. Det värsta är att den som är sjuk inte själv vet om det till en början. Jag brukar få lite konstiga tankar ibland. Tänk om människorna jag ser inte finns, tänk om jag bara hallusinenrar.. Som i a beautiful mind.. ni vet fimen. Inte? Då måste ni se den. Jag har sett den 3 gånger och blir lika tagen varje gång.



Idag såg vi iaf girl, interrupted på psyk. lektionen. Bra film det där. Det måste ändå vara Angelinas bästa roll. Hon fick ju en oskar för det, eller vart hon ara nominerad ? Ne ja tror hon fick en faktiskt. Se den me!


Måste göra klart några (!) uppsatser nu. Sen, träning.

Kraaam
Anita

Last day of freedom,

Tjeena,
Har haft ganska fullt upp idag. Va och solade på morgonen. Har blivit ganska brun nu. Ska på bröllopp på lördag, så det gäller att se bra ut =) Skrubbade kroppen och smörjde in i härlig body butter. Va len som en baby. hehe

Jag använde en body skrub och body butter från The body store. Ansikts skrubb och kräm från Neutrogena (underbara!!)


Efter gick jag förbi centrum och köpte en ny body butter. Älskar Hallon!! =)


Måste bara visa min fina kalender jag köpte för några dagar sen. Rosa bandet. Älskar den! och så var den billig me, 99kr.


Nu har jag precis kommit hem från friskis. Var på ett danspass. första gången. det var...ja.. annorlunda. Tror inte jag kommer gå dit så mycket mer. På danspasset altså. Det var jätte mycket folk och ingen vidare träning. bara massa larv och trams. men det kan ju vara skönt ibland me. Sitter i mina fina strumpor (?) jag fått av min kusin. haha roliga e de va :P Mina ben är faktiskt brunare än va de ser ut att vara hahah


Imorgon är det skola. Fan. Ångest. Har hur mycket som helst att göra och har inte pluggat på ngt nu på lovet. Fan.

Sov gott sötisar. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Kramar
Anita

Tillbaka,

Nu är min dator fixad wiiwii.
Men jag hinner intye blogga nu iaf. Det är ju söndag, och det betyder att det är min dag =D Jag ska till badet. skrubba och sola, ta det lungt. Sen ska det tränas. Jag ska på danspass haha kommer bli så kul =) Det är ju sista dagen på lovet, så det gäller att njuta.
Vad gör ni?

Lyssna HÄR och bli glada!

Kram
Anita

Ni måste se...

Satt precis och såg en film. Den va såå jäkla braa!! 10,000 B C. Har ni sett den? Om inte, gör det NU!
Jag brukar aldrig kunna kolla på filmer själv, jag blir uttråkad. Men den här...shit.. kunde inte slita blicken ifrån den.
In HÄR och kolla. Rekomenderar den starkt!

Är helt tagen nu.

Jag ska iväg och träna nu. Det blev en kexchoklad för mycket under filmen. haha Det blir ingen fika. En av girlsen färgade håret igår kväll och vaknade upp med värsta alergireaktionen. Hon ser ut som Will smith i Hitch haha. stackarn. Så akta er när ni färgar håret. Det var färg från L'Oreal.

Måste rusa nu. Glöm inte att se filmen!!!
Kramar
Anita

Spinning-narkoman,

God morgon.
Eller min morgon är inte så "god". Har inte sovigt så mycket. knappt 5 timmar. Va hos en kompis igår och det blev lite sent.
Och så är jag helt slut i kroppen med. Har gått på spinning 5 dagar i rad nu. Det värker i hela kroppen. Men på något sett är det skönt. Bekräftelse på att man har tränat. hehe Jag skulle ta det lungt igår och gå på core istället. Men kunde inte hålla mig borta från spinningen, trots krampen i vaderna. haha

Nu ska jag ta det lungt. Kanske fika med some girls senare. Eller träna haha.
Seg dag kommer det vara iaf. Men det betyder inte att det inte kan vara en bra dag me =D

Kram på er
Anita

Mållös,

Pappa och mamma kommer hem på lunch, och vad får jag höra?! Jo, idioter till Libaneser har avfyrat raketer (bomber) mot Israel. Vafaan! Vad vill de få ut av det? Varför? Inte nog med att Libanon va med om ett krig 2006 (jag va där) och inte nog med att Israel/palestina konflikten är igång, så ska de starta ett till krig. Jag förstår inte hur människor (om man nu kan kalla dem människor) tänker!

Ingen erkänner vem det var som avfirade skiten, men det kom från den delen av Libanon där Hisb Allah (eller hur de nu stavar det) befinner sig. Jag tror starkt på att de va dem. De står ju fan för den mesta skiten i Libanon, bl.a de senaste kriget. De är bara deras folk som drabbas! När vi va i Libanon 2006 var det en hemsk upplevelse. Vi hörde och såg bomber slå ner. Vi bor i den "kristna delen" så vi drabbades inte så mycket, men röken av sönderbombade hus och ljudet av bomberna hördes och syntes på lång väg. Det kändes som om det var huset bredvid som rasade. En gång trodde jag till o med att vi blev beskjutna. Fan vad jag känner hat för de människorna. Jag har absolut ingenting emot civilfolket, det är inte deras fel. Men de andra järntvättade idioterna.. Ursäkta språket, men ni hade förstått om ni va där 2006.

Vi satt instängda och livrädda i huset i två hela väckor innan vi evakuerades. Hela tiden kollade vi på nyheterna. Det enda man såg var döda människor på den "muslimska delen" (Libanon är ju typ delat efter religion) och de va så himla hemskt. Jag sörjer me de stackarna som drabbades. Men en del människor som hade förlorat hela sin familj, barn, fruar och män, stod och hurrade för den idiotiska rörelsen och ledaren som hade fått dem i den situationen. Hur fan kan dem? Du har förlorat din familj. Då står man fan inte och försvarar den som orsakat grejen.

Okej jag är ung och jag förstår mig kanske inte på allt det där med politik. Men mina föräldrar som växte upp i krig, som såg grannar, vänner , familj slaktas framför deras ögon vet nog hur det ligger till i Libanon och de delar min åsikt. Min pappa fick bära vapen när han var yngre än mig bara för att skydda sig och sin familj mot soldaterna som kom och förstörde deras hem, dödade alla i deras väg, vuxna som barn. Min farfar var partiledare, så jag kan en hel del iaf.

Missförstå mig inte nu. Jag har ingenting emot islam eller det muslimska folket. Bara de idioter som lever på att skada andra och få dem att lida. Är det något jag är emot så är det krig och annat våld.


Aj aj aj,

Morgon, tidig morgon. Kunde inte sova. blä.

Igår skulle jag på ett danspass på friskis, men jag kunde inte hålla mig borta från spinningen haha. det blev spinning igen. Jag satt och trampade lite på cykeln innan passet börjat. Jag va tidig. Då kom den snygga mannen och satte sig bredvid mig. Hälsade, och så började han cykla allt vad han kunde ahaha. hela tiden vände han sig om och gav mig ett titta-vad-jag-kan-leende hahah. Vi pratade lite och helt plötsligt kom spinning instruktören fram till mig. Jag har gått på spinning nu i mer än ett år. Jag har varit på alla olika pass de har med alla olika ledare och jag har till och med blivit erbjuden ett jobb som spinning instruktör. Så jag har full koll på hur inställningarna på min cykel ska vara. Men det tyckte inte han instruktören. Han höjde min sadel (enligt honom skulle jag få kramp i vaderna annars)  så jag knappt nådde ner och så stog han där 10 minuter till och kollade till mig, så att jag gjorde rätt. Vafan! Snygga mannen, P, satt och skrattade  haha Så jag försöker mig på de nya inställningarna och gissa vad... Jag går därifrån med världens kramp i vaderna hahaa.. Fan va ooont det gör! Fortfarande. Så det blir ingen spinning idag. Det får bli ett mjukare core pass.

Juste, va nere i centrum med. Hittade inget speciellt, men jag va tvungen att köpa något iaf haha jag är så. Det blev två T-shirts från Gina. Typiskt. haha

Nu ska jag göra en Smootihe. Känner mig hungrig nu på morgonen, konstigt nog.
Vad gör ni idag?

Kramar
Anita

Frukt är ansvar,

Varje dag kommer mamma och pappa hem kl 12 och äter lunch. De jobbar 5 minuter hemifrån. Och varje dag efter lunchen skalar och skär pappa upp en stor frukttalrik som ALLA måste äta ifrån. Min pappa lever för frukt och han tvingar på oss det me haha.

Idag var det inga förändringar...

Pappa
: Här Anita, ät frukt.
Jag: Tack, jag orkar inte nu.
Pappa: Ni måste äta frukt. (och så förklarar han varför i 15min)
Jag: Jag drack en smoothie med massa bär nyss, så jag har fått min dos av frukt.
Pappa: ååå man blir så glad när ni tar eget ansvar. Det är så ni ska vara, mina barn.
Jag: HAHAHAHAHA
Mamma: HAHAHAHAHA

Nu kom han precis in i rummet igen och ville att jag skulle äta mer frukt hahaa. Denna gång va det ananas.

Ska duscha och gåp ner till centrum. Måste lämna tillbaka massa böcker till biblioteket och kolla in The Body Shops rea ;) hehe

Later!

Hår, hår och mer hååår!

Min bror är inte hemma idag, så jag passar på att sitta vid datorn hahah
Lyckades få upp hår-bilderna. Men de är inte bra alls :( jag tog dem med mobilen, så det syns inte så bra.

Före:
Det va lite ljusare på riktigt.


Efter:
Det är lite mörkare på riktigt. Använde en mellanbrun färg.
Brors stökiga rum haha.

Vart inte så bra bilder. men jag är nöjd med färgresultatet. Det förra var hemskt! haha missfärgat, solblekt.

Nu ska jag göra min dagliga morgonsmoothie. mmm.. Det har blivit en god vana som hjälpt mig bli mätt och glömma bort maten. Jag blir så mätt av den att jag knappt orkar med lunch. Men man måste ju tvinga i sig lite lunch om man ska orka med träningen ;)
Jag brukar ha i frysta bär (blåbär, hallon, björnbär), lätt yoghurt, linfrön och katrinplommon (ibland när magen behöver det) :)

Hej så länge!

Den gamla goda (?) tiden,

Igår skulle jag städa mitt rum. Det ser förjävligt ut. Det är mer kläder på golvet än i garderoben haha. Självklart blev jag aldrig klar. Jag hittade nämligen en skrivbok jag köppt för ca 4 månader sen.

Det är en må-bra-skivbok. Jag mådde så himla dåligt då, så jag försökte göra allt för att bli bättre. Jag började läsa Mia Törnbloms bok, Självkänsla nu. Hade hört att den va bra. En av stegen mot en bättre självkänsla var att skriva en Jag-är-bra-bok. Varje kväll skulle man lista något man varit bra på, något man är tacksam över och något man behöver hjälp med. Jag gick och köpte den finaste (och dyraste) skrivbok jag hitta och började skriva. varje kväll satt jag i sängen och listade. Lista efter lista, kväll efter kväll. Det hjälpte inte. Jag blev bara mer deprimerad. Till slut kunde jag inte hitta några fler bra saker och det ända som stod under Hjälp-listan var "hjälp mig bli av med hetsätningen och bulimin". Men hur fan skulle en bok hjälpa mig?! Ne den metoden va inget för mig. Jag la av.


Sen började jag föra som en dagbok i skrivboken. Jag skrev vad jag ville uppnå. Finare kropp, mer vältränad, sluta äta så mycket osv. Varje dag skrev jag ned vad jag vägde, vad jag ätit och vad jag tränat. Det lyckades inte. På två dagar var jag tillbaka till mina gamla vanor.

Efter det hade jag läst att man skulle sätta upp massa mål och bilder på förebilder man hade. Jag skrev ner en massa mål, delmål och slutmål. Klistrade in bilder på Oxana. Jag klarade inte ens delmål 1.

Jag läser igenom skrivboken, mina gamla antekningar och jag tycker så synd om den tjejen som skrivit allt. Jag blr så sorgsen och ledsen för hennes skull. Sen kommer jag på att det var jag. Jag förstår inte hur jag kunde vara så. Varför jag inte sökte hjälp från början. Jag levde i min egen lilla bubbla.

Ur skrivboken:
31 oktober 2008
"Idag vaknade jag till en dag fylld med ångest, som alla dagar. Det var riktigt länge sen, jag kommer inte ens ihåg när det var sist, jag vaknade och tyckte att dagen skulle bli bra. Längtar, längtar tillbaka. Ångest, bara massa ångest."


Det var det sista jag skrev innan jag sökte hjälp hos kuratorn, skolsystern och har i bloggen (som hjälpt enormt). Jag läser det och blir lite ledsen men ändå så glad. Jag blir så glad för att det har gått tre veckor nu där jag varje dag vaknat upp och längtat till dagen. då jag vaknat upp och tyckt att det här ska bli en bra dag. Jag mår så bra nu. Tack till er alla som bidragit. Utan er skulle jag fortfarande sitta med min skrivbok och försöka hitta nya lösningar som ständigt misslyckas.

Jag va och träna igår. De va så härligt! Ja den snygga mannen va där me haha. Men idag tänkte jag pröva på lite dans. det är ett nytt pass här på friskis. ska bli kul =D Mamma kanske också kommer me haha ska bli så kul att se henne träna hehe. Jag kan inte tänka mig en dag utan träning längre. jag är fast!
Men först måste jag städa klart mitt rum, damsuga och plugga lite. Har fyra prov och tre inlämningar.

Ni får ha en underbar dag. Det ska jag ha :D

Kram på er
Anita

Tankar,

Länge sen jag skerv.
Har fortfarande inte fått min dator fixad. Känns så konstigt utan den. Brukade ha den på hela dagen, äben om jag inte va hemma. haha

Igår va jag nere i centrum. Köpte en kofta, jeans och lite till. Postade ett brev och inte så mycket mer. Senare åkte vi till mormor. Alla va där, vänner och släktingar. Vilken tur att mormor har ett stort hus. Mormor brukar bara tre sorters speviella bakelser den dagen varje år. Det är som en libanesisk tradition. Morbror fyller även år imorgon. Så hans fru hade bakat tårta.
Jag kunde tyvärr inte va kvar där så länge. Åkte iväg på träning. Spinning. Så kul. Jag är beroende av spinning nu. Ska dit idag me =D och så finns det en super snygg kille (eller man) där haha Vem sa att man inte kunde träna och flörta samtidigt hahaha. Men det är inte därför jag går dit! Det är bara ett pluss haha

Har länge tänkt på det här med utjämning. Att nästan alla som verkar ha det jättebra och är framgångsrika nu har fått gå igenom hemska tider i dras liv. Som om de fått betala för framgången. Det är svårt att förklara. Men typ jag har en helt underbar familj och vi lever så himla bra. Det känns som om jag får betala för det genom att drabbas av bulimi och så. Kanske inte ett så bra exempel det där. Men tillexempel bloggerskan och modellen Lorena. Så himla vacker och framgångsrik. Hon har en underbar dotter och en supersnygg lägenhet. Men det hon har gått igenom för att komma dit hon är idag är helt ofattbart. Jag beundrar henne! Jag skulle aldrig klarat mig. Aldrig.
Svårt att förklara sina tankar ibland. men ni kanske förstår vad jag menar.

Nu måste jag gå. Brorsan blir grinig när jag sitter vid hans dator haha
Vad har ni haft för er? Hoppas det är bra!

Kramar
Anita

Bara min dag,

Idag har jag inte gjort annat än vad jag själv velat. Idag har det bara varit min dag.
Först va jag i centrum. Köpte hårfärg, mitt hår är så långt att det behöver två paket och jag hade bara köpt ett förr. Jag gick även in i the body shop och köpte en härlig sockerskrubb som luktade underbar mango!

Efter det gick jag iväg till vårt bad. Skubbade kroppen och solade. Underbart! Hade mitt egna lilla spa haha. Det skönaste va att det inte va så många där. nästan inga alls. Gick sen hem. Färgade håret och gick iväg till träningen. Spinning. =D

Skönaste dagen på länge faktiskt! min egen dag. Så nu är det bestämt. Söndagar ska bli mina dagar. Jag ska göra vad jag vill. själv. Njuta lite och bara vara mig själv. Det behövs. =) Rekomenderas starkt!

Håret blev bra iaf. Lite för mörkbrunt, men helt ok. Det lär ju bli ljusare när jag duschar och solar. Lägger upp bilder så fort jag fått min dator fixad. Den skulle bli klar imorgon. får se.

Nu är jag helt slut. Ska nog sova snart.
Hoppas ni haft en bra dag. Gjort något speciellt?

Kram
Anita

Ingen rubrik

Ja idag har jag inte gjort så mycket. Ingenting kul alls. Skulle träna kl 10. Orkade inte gå upp vid 8 så jag somnade om till 11. haha ops, missade visst träningen. Fan jag som verkligen ville.

Sen skulle ja o några kära vänner gå på bio. Men en skulle jobba, en annan skulle vara barnvakt (till en underbar unge) och jag orkade inte bara. Det blir en annan dag.

Så vad gjorde jag idag? Japp, latade mig hemma. Skönt, men ändå inte. Det blev en hel del onyttigt. Men jag har hela dagen imorgon planerad.
Jag ska...
...köpa hårfärg
...sola
...färga håret
...träna
...slappa lite
...sova.

Jag har ganska mörktbrunt hår. När jag va i Libanon slingade jag det med en ljusare nyans av brun. det blev jättesnyggt, men solen blekte slingorna så att det nästan blev blont. Blont är inte min grej. snyggt på andra men inte på mig. Så jag var tvungen att färga över det med brun. Den bruna färgen vart ljusare än min vanliga hårfärg. Så nu har jag två utväxter haha. inte snyggt! Så har de ljusa slingorna kommit fram lite igen. Ska försöka få upp bilder imorgon. Kommer inte kunna blogga så mycket, då min kära bror hade sönder min dator. och han sitter som fastklistrad vid sin, så har får jag inte heller sitta så ofta. haha no way out.

Nu ska jag sega vidare. vad gör ni?

Kram
Anita

Armband,

Vi gjorde ju några armband mina vänner och jag. Nu har jag äntligen lyckats få upp dem.
Här är några av dem.


Berlockarmband. A för anita, M för min kusin =)


Flätat mockaband. Ett med berlock.                                                                        Ängeln


Armband av tre satinband med berlock.

Det var riktigt kul med pyssel =) Men man måste ha tålamod! Mycket tålamod. och fritid. Mycket fritid. haha

Kram
Anita

Ge mig träning nu!!

Va och fikade med tjejerna. Iskallt, och jag menar inte vädret.

Men jag blev så glad för min kära vän O!! ååh. Hon va inne på en butik under helgen och då kom butiksbiträdet och några kameramänniskor fram till henne. De sa att hon var perfekt för dem. Hon trodde de va någon intervju om butiken eller något, så hon tackade nej. Men sen förklarade de att hon skulle vara modell =D Hon fick bära en klänning från den butiken och de tog massa bilder. Dagen efter när hon köpte en tidning var hon med där som modell. Jag är så himla stolt över min O! Hon är så vacker, både på utsidan och insidan! Grattis gumman!
Jag försökte få henne att skicka in några foton till en agentur. Men hon säger att hon inte har utseendet för det. Men det har hon!! Jag ska tjata lite till ;) hehe

Hämtade ut min kamera me. Den är finfin!! wiihi!

Nu har jag abstinens. Måste träna. Har inte tränat sen tisdag. Varit sååå sugen sen dess. ååh! ville så gärna gå idag, men passet började 5 och jag slutade jobba 5. skulle aldrig hinna :( Imorgon finn set bara pass 10. Så tidigt, men jag ska försöka dra mig upp ur sängen.

Ni får ha det super.
Kram
Anita.


Förvirrad,

Fick ett sms av min kära vän O. Vi ska ut o fika me tjejerna. Ja tjejerna som jag skrev det här långa inlägget om. Vill inte, men O har varit borta länge nu och jag vill träffa henne. C ville till stan men jag och O sa att vi inte orkar, eftersom vi jobbar. Det blir centrum. Skickar ett sms till C för att kolla när vi ska ta en promme dit tillsammans (vi bor ju i samma port o gör därför alltid de). Svaret förvirrar mig lite.

Anitas SMS:
Tjohej :)
Allt bra? Jag slutar jobbet kl5. Är du redo att gå vid 20 över?
Hör av mig när ja e hemma.
ses
Pusshej


C svarar:
A

Hmm.. hur ska jag tolka det här? Är C sur för att vi inte ville till Stan (hon brukar sura när hon inte får det hon vill) eller orkar hon bara inte skriva mer än ett A. Såna sms får man ofta när man känner C och heter Anita. Men man vänjer sig aldrig. Man lär sig aldrig tolka dem. Nu börjar spekulationerna. Vågar jag höra av mig när jag kommer hem och hur kommer stämningen på vägen till centrum att se ut. Va det något fel på mitt sms eller har jag gjort något innan kanske? Klurigt.

Min kamera är här nu förresten =D ska hämta den. wiipii


Hjälp,

Det här fick jag i ett mail. Fattar inte. Har inga ord för det. Hur fan kan man..?! Ja vet inte vad jag ska skriva. 
(OBS mycket starka bilder!!)
 

How would you like it to be whacked hard over the head as a 'sport'!?








Norway and Canada have a new kind of tourism. Killing baby seals. They call it a 'sport'..





You want to call this a sport ?



 

Is he a sportsman?





Why?





You're our only hope !!!





This barbarism shouldnt be possible in our society..





Dont turn your back on us, we are defenseless





I know these images seem painful for you, but we feel the pain. We are being slaughtered and its going on RIGHT NOW...





What gives him the right to kill us? Who is he to decide about life and death?





What kind of sport is this? I didnt harm anyone. I was just swimming around..





Please help me and my friends...





You cant just ignore these images.. Keeping silent and doing nothing makes you guilty...





Please help us





Please dont leave us alone...





STOP THE KILLING OF SEALS





You can make a statement by
reposting this to get as many people as you can
to repost this.
Bring these murderers to the attention
of world leaders.
Thank you!!!!






Please continue spreading and posting this link around.



 

WE DEPEND ON YOU TO STOP THIS SLAVERY!!!!

Visste inte att det fanns sånt här. Helt sjukt! Men visst, om vissa kan mörda människor... varför skulle det här förvåna.


The walk of shame,

Vid receptionen där jag sitter finns koppieringsrummet. I koppieringsrummet kan man hitta farliga saker. Det finns häftapparater som häftar upp till 1000 pappaer, det finns Vassa knivar och stora saxar. Men det finns en sak som är farligare än de andra. En sak som fruktas av alla Där finns godislådan. Ingen kan motstå den. Där finns allt och det kostar bara 7kr st. Varje dag kommer någon stackare ut från koppieringsrummet med en sorgsen blick. Då vet jag. Då vet jag att de fallt för godislådan och jag känner sympati för dem. För den jäveln föll jag för hela tiden i somras.

Men inte nu längre! mohahah! jag har blivit imun mot godislådans lockande krafter. Inte ens tänkt på den. Inte ens kastat en blick mot den. Fram tills idag. Det blev en påse djungelvrål. Nu är det jag som har den sorgsna blicken. och alla de andra vet. De vet att jag fallit för godislådan. Haha

Nytt år, nya möjligheter

God morgon på er! och gott nytt år :) Ja, jag vet. jag är lite efter. men har haft så fullt upp och har varit så trött att jag inte hunnit eller orkat blogga. sorry.

Nyårsafton och nyårsdagen var iaf super. På nyårsafton åkte vi först till mormor (det är våran samlingspunkt för allt) och fikade. Efter det åkte vi vidare till en libanesisk fest. Vi va sammanlagt 16 personer (vänner och familj) vid samma bord. Det va super kul!! Två sångare sjöng och det var dans hela natten (och morgonen). Även en magdansös visade upp lite moves. hehe.

På nyårsdagen lagade alla en massa mat och så åkte vi ner till mormor igen. Där samlades hela familjen (mostrar, morbror och deras barn). Mysigt!

Det är så skönt att 2008 är över. Det är utan tvekan det sämsta året hittills för mig. Men nu har jag lagt det bakom mig och startat ett nytt bättre 2009. Det här kommer bli ett bra år de =) Inga löften och inga förväntningar. Då blir man bara besviken. Hoppas ni hade det bra me och hoppas ni får ett superbra 2009!

Nu sitter jag på jobbet. Det är sista dagen, sen är det ledigt en vecka. efter det är det tillbaka till skolan. Det ska nog gå bra det :) Vi har ett utbyte med Estland som väntar, massa skivor och studenten! wiii!

Nu ska jag jobba vidare.
Kramar
Anita

RSS 2.0