Doctor doctor!

Iblan hinner tiden ikapp en och allt blir bara stress. Så har de varit de senaste dagarna. Gå iväg till skolan eller biblioteket kl 8.00 och komma hem 20.00. Projektarbeteförberedelser.

Idag var dagen här. Dagen för projektredovisningar. Fyfaaan va kul det va och så bra det blev. Vi hade ett ganska så ointressant ämne, men lyckades få publiken att fastna för ämnet ändå. Tuberkulos. Vi va tre i gruppen, O, Molle och Jag.

Har ni sett The Docktors på 4an? Det var vår insperation. Molle va brogramledare, jag var läkare från smittskyddsinstitutet och O var barteriolog. Programmet började som alla andra program på tv med musik och bilder (vad det nu heter?!) och fortsatte med en blandning av fakta och tittarfrågor. Vårt program hette Fråga Doktorerna. Under programmets gång fick vi in massa samtal och mail (alla förinspelade, som spelades upp) som vi svarade på. Så de hela vart en blandning av fakta, humor och självdistans. Riktigt kul. Pappa va där. Pappa är riktigt stolt nu. Har går runt och skryter om sin "doktor" till dotter.

Låten vi använde till introt (?), vi hade klippt och använde bara refrängen som spelades två gånger:
Thompson Twins- Doctor Doctor

Den sätter sig i huvudet eller hur?! Doctor doctor, can't you see I'm.....lalalala


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0